Het team

Jacqueline Höcker

Jacqueline Höcker

fractievoorzitter
Vanuit mijn werkzaamheden binnen het psychologievak ben ik gewend te luisteren en te anticiperen op wat zich aandient en mensen te ondersteunen en te sturen. Altijd met een oprechte belangstelling voor de mens. In 2014 ben ik politiek actief geworden. Sinds 29 September ben ik gestart met een nieuwe lokale partij. (Voorheen Lijst Höcker) Het vormen van een partij gaat niet zomaar, daar heb je steun voor nodig. Die steun heb ik gekregen. Ik ben bijzonder dankbaar en blij met de mensen die net als ik de inwoners van Amstelveen willen dienen.
Nachshon Rodrigues Pereira

Nachshon Rodrigues Pereira (politicoloog)

fractielid
Al 27 jaar woon ik met veel plezier in Amstelveen. Ik heb een warm hart voor deze stad en wil graag dat iedereen mee kan blijven doen en hier met net zo veel plezier kan blijven wonen. De wereld om ons heen verandert en we worden geconfronteerd met uitdagingen en belangrijke keuzes die direct invloed hebben op ons leven. Op onze woningen, onze zorg, ons onderwijs, onze natuur. Ik wil graag mijn politieke ervaring en mijn tijd gebruiken om te bereiken dat deze keuzes zo goed mogelijk worden gemaakt en uitgevoerd. Gebaseerd op visie en feiten en altijd uitgaand van de menselijke maat en duurzaam, goed beleid. Die manier van politiek bedrijven, waarbij de burger centraal staat en écht gekeken wordt hoe we elkaar verder helpen, dat is wat mij heeft doen kiezen voor Goed voor Amstelveen. Dit is wat we nodig hebben, dit is goed voor Amstelveen!
Diana Julio

Diana Julio

burgerlid
Ik ben Diana Julio, 55 jaar en vitaliteitsprofessional. Mijn achtergrond ligt in de paramedische- en sportsector, aangevuld met leefstijl. Later ben ik meer geïnteresseerd geraakt in een integrale visie op ‘een goed en zinvol leven leiden’. Daarom ben ik nu al 10 jaar werkzaam als vitaliteitsprofessional met een eigen praktijk en ben ik daarnaast als docent verbonden aan een kennis- en opleidingsinstituut voor onder andere vitaliteitsprofessionals. Mijn motivatie om me aan te sluiten bij Goed voor Amstelveen heeft sterk te maken met de visie van de partij die aansluit bij de visie vanuit mijn vak. In het Vitaliteit vak streven we namelijk naar een duurzame samenleving, een leven in harmonie met jezelf en anderen, rekening houdend met dier, plant en planeet. Mijn persoonlijke streven, zowel in de politiek als in mijn werk, is bijdragen aan ontwikkelen en stimuleren van de benodigde voorwaarden die het voor iedereen mogelijk maken een autonoom en zinvol leven te leiden.
Will Koning

Will Koning

burgerlid
Ik ben Will Koning, 53 jaar, en woon sinds 2007 in het mooie groene Amstelveen. Na jaren in de detailhandel te hebben gewerkt, waarvan een aantal jaren als zelfstandig ondernemer ben ik op dit moment werkzaam als leidinggevende in de horecabranche. Ik merk om mij heen dat er weinig vertrouwen in de politiek is. Persoonlijk vind ik dit jammer. Het is één van de redenen waarom ik mij heb aangesloten bij Goed voor Amstelveen. Juist deze partij wil het vertrouwen herstellen door benaderbaar en betrouwbaar te zijn. Sinds september ben ik burgerlid. Ik heb zitting in de commissie Algemeen bestuur en middelen (ABM). In deze commissie houd ik mij onder andere bezig met openbare orde en veiligheid, publieke diensten zoals handhaving, politie en brandweer maar ook rampenbestrijding en de bestuurlijke organisatie. Hier ga ik mij de komende jaren verder voor inzetten. Maar er is meer waar Goed voor Amstelveen voor staat en wat ik erg belangrijk vind. Ik hoop dat ik mij de komende jaren kan blijven inzetten om veel goede dingen te bewerkstelligen voor het mooie Amstelveen.

Inez Huisman

fractielid
Ik ben Inez Huisman 70 jaar en woon al 47 jaar in Amstelveen. Een fijne stad met veel groen en een veilige omgeving waarin mijn kinderen en nu ook mijn kleinkinderen zijn opgegroeid. Tijdens het uitlaten van onze honden raakte ik jaren geleden in gesprek met Jacqueline. Ik was onder de indruk over haar gedrevenheid en zorg voor onze stadsgenoten. Met name huisvesting vind ik erg belangrijk en ik wil ook graag dat mijn kleinkinderen kans maken op een betaalbare woning in Amstelveen. Vanuit mijn oorspronkelijk beroep als kraamverzorgster heb ik een groot respect voor het leven. Jarenlang was ik mantelzorger van mijn beide ouders. Het welzijn van ouderen gaat mij aan het hart. Ik ben ervan overtuigd dat er verbeteringen moeten komen binnen de ouderenzorg. Goed voor Amstelveen sluit aan bij mijn visie hoe we omgaan met alles wat leeft. Kortom, dat is de reden dat ik mij heb aangesloten bij Goed voor Amstelveen. Voor mij is het een partij met het hart op de juiste plek.
Gijsbert Goes

Gijsbert Goes

bestuursvoorzitter
Gijsbert Goes, geboren en getogen in Zuid-Limburg, maar al 37 jaar woonachtig in ons mooie Amstelveen. En daardoor natuurlijk ook verknocht geraakt aan Amstelveen. Naast het feit dat de ideeën van “Goed voor Amstelveen” met betrekking tot leefbaarheid, welzijn, duurzaamheid, wonen en bestaanszekerheid mij enorm aanspreken, is het ook de gedrevenheid en politieke ervaring van onze lijsttrekker Jacqueline Höcker die mij heeft doen besluiten om onze partij bestuurlijk te ondersteunen. Goed voor Amstelveen staat midden in de Amstelveense samenleving, luistert naar de mensen en sluit niemand uit. En zo hoort het ook. Op naar een mooie en gezonde toekomst voor Amstelveen…!

Sunny Neeter

fractielid
Ik ben Sunny Neeter, Beeldend kunstenaar Als kunstenaar heb ik regelmatig tentoonstellingen in binnen- en buitenland. Daarnaast geef ik diverse workshops op aanvraag en cursussen in mijn atelier in Aalsmeer. Sinds 2014 ben ik erkend en geregistreerd als Leerbedrijf door de Creatieve Industrie en Overheid (GOC) en wordt gevraagd door scholen om projecten uit te voeren.
Doordat ik al vele jaren vol enthousiasme bezig ben in mijn vak, ben ik zeker van het feit dat Kunst verbindt. Als docent begeleid ik mensen in hun persoonlijke creatieve zoektocht en heb aandacht voor hun innerlijke reis. De kracht van kunst is groot! Het raakt je, het doet iets met je, het is belangrijk voor jong en oud, het staat vooral voor ontmoeting en verbinding. Kunst draagt een warm gevoel uit, Goed voor Amstelveen draagt iedereen een sociaal warm hart toe net zoals de kunst. Dit heeft mij doen besluiten to join this PARTY en go with the flow!